عبدالله جان

ابراز امیدواری عبدالله عبدالله از آغاز مذاکرات بین‌الافغانی تا دو هفتۀ دیگر

neshananews

30 May 2020

عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحۀ ملی، در دیدار با هیأت مذاکره‌کننده دولت با گروه طالبان ابراز امیدواری می‌کند که مذاکرات بین‌الافغانی تا دو هفتۀ آینده آغاز خواهد شد.

بر اساس اعلامیۀ دفتر رسانه‌یی شورای عالی مصالحه ملی، این دیدار پیش از چاشت امروز (شنبه، دهم جوزا) در قصر سپیدار انجام شده است. در این دیدار، عبدالله عبدالله با ابراز خرسندی از حل بحران سیاسی کشور می‌گوید که دولت افغانستان در تعیین هیأت مذاکره‌کننده، خطوط و نقشۀ راه مذاکرات و شروع مذاکرات بین‌الافغانی به دیدگاه واحد دست یافته‌ است.

او با اشاره بر این‌که هیأت مذاکره‌کنندۀ دولت از همۀ اقشار و گروه‌های اجتماعی و قومی نماینده‌گی می‌کند، خاطرنشان می‌سازد که این هیأت با صلاحیت کامل به مذاکره‌ خواهد پرداخت. آقای عبدالله همچنان ابراز امیدواری می‌کند که مذاکرات صلح با جانب طالبان در جریان دو هفتۀ پیش رو آغاز خواهد شد. او اما می‌افزاید که تا هنوز مکان و زمان دقیق این مذاکرات مشخص نشده است.

در این دیدار، معصوم استانکزی، رییس هیأت مذاکره‌کنندۀ صلح گزارش مختصری از کارها و فعالیت‌های هیأت مذاکره‌کننده را به آقای عبدالله ارایه کرده است. آقای استانکزی می‌گوید که اعضای این هیأت به حیث یک گروه واحد به مذاکرات صلح می‌روند و از مردم به گونۀ همه‌جانبه نماینده‌گی خواهند کرد.

از سویی هم، عبدالله عبدالله، چاشت امروز در یک نشست خبری گفته است که آتش‌بس سه روزه در جریان عید و تبادلۀ زندانیان میان دو طرف، زمینۀ خوبی را برای آغاز مذاکرات صلح فراهم کرده است.