کرونا

ثبت 545 واقعۀ جدید؛ شمار مبتلایان ویروس کرونا در کشور به 15هزار و 750 نفر رسید

neshananews

01 June 2020

وزارت صحت عامه اعلام کرده است که در یک ‌شبانه‌روز گذشته، ۵۴۵ واقعۀ جدید و مثبت ویروس کرونا در کشور شناسایی شده است. با ثبت این موارد تازه، شمار مبتلایان ویروس کرونا در کشور به ۱۵هزارو ۷۵۰ نفر افزایش یافته است.

وزارت صحت عامه امروز (دوشنبه، دوازدهم جوزا) آمار روزانۀ مبتلایان ویروس کرونا را منتشر کرده است که بر اساس آن در ۲۴ ساعت گذشته یک‌هزار  و ۱۱۶ نمونۀ مشکوک به کرونا از ۱۸ ولایت کشور در آزمایشگاه‌های این وزارت مورد آزمایش قرار گرفته است. از این میان در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۷ نفر در هرات، ۹۲ نفر در پکتیا، ۶۶ نفر در کابل، ۵۰ نفر در ننگرهار، ۴۸ نفر در سمنگان، ۳۶ نفر در فراه، ۲۲ نفر در سرپل، ۲۰ نفر در بامیان، ۱۷ نفر در لوگر، ۱۴ نفر در غور، ۱۴ نفر در بدخشان، ۱۴ نفر در پنجشیر، ۱۲ نفر در میدان‌وردک، ۱۲ نفر در فاریاب، چهار نفر در بلخ، سه نفر در کنر، دو نفر در لغمان و دو نفر در بادغیس به ویروس کرونا مبتلا شناسایی شده‌اند.

بر اساس معلومات وزارت صحت عامه در یک شبانه‌روز گذشته وضعیت صحی ۱۰۰ تن از مبتلایان ویروس کرونا در کشور بهبود یافته و هشت تن دیگر جان باخته‌اند. به این ترتیب شمار بهبود یافته‌گان ویروس کرونا در کشور به یک‌هزار و ۴۲۸ تن و شمار جان باخته‌گان ناشی از ویروس کرونا به ۲۶۵ تن افزایش یافته‌ است.