مالته

حاصلات مالته در ولایت کنر 10 درصد افزایش یافته است

neshananews

08 December 2020

ریاست زراعت، آبیاری و مال‌داری در ولایت کنر اعلام کرده است که حاصلات امسال مالته در این ولایت نسبت به سال گذشته ده درصد افزایش یافته است.

این ریاست امروز (سه‌شنبه، هژدهم قوس) اعلام کرده است که کشاورزان در این ولایت در جریان سال جاری گذشته بیش از 988 تُن مالته برداشت کرده‌اند. این در حالی است که محصولات مالته در این ولایت در جریان سال پار به 898 تن می‌رسید.

بر اساس خبرنامه‌یی که از آدرس ریاست زراعت ولایت کنر نشر شده است، 750 باغ مالته در این ولایت در حال حاضر وجود دارد. این ریاست علاوه می‌کند که بیش از 400 باغ دیگر به تازه‌گی در ولسوالی‌های مختلف ولایت کنر احداث شده‌اند که محصولات مالته را در سال های آینده افزایش خواهد داد.

کنر در جنوب شرق افغانستان از آب وهوای مناسبی برای پرورش بوته‌های مالته برخوردار است. اما این ولایت مرزی هرازگاهی شاهد راکت‌پراکنی‌های نظامیان پاکستان است و این مسأله برای باشنده‌گان این ولایت مشکل‌ساز شده است.