
دادگاه استیناف پروان یک عضو داعش را به جرم حمله بر دانشگاه کابل به اعدام محکوم کرد
دادگاه استیناف ولایت پروان اعلام کرده است که این نهاد یک عضو گروه داعش را به جرم حمله بالای دانشگاه کابل به اعدام محکوم کرده است. یک عضو دیگر گروه داعش نیز به جرم ترور کارمندان دولتی از سوی این دادگاه به اعدام محکوم شده است.
دادگاه استیناف ولایت پروان امروز (پنجشنبه، چهاردهم حوت) با نشر خبرنامهیی مینویسد که آرش مشهور به طلحه فرزند محمد عارف و عبدالله مشهور به حماد فرزند عمراخان، اعضای گروه داعش از سوی این محکمه به اعدام محکوم شدهاند.
خبرنامۀ دادگاه عالی میافزاید که مجرم اولی از عاملان اصلی راهاندازی حمله بر دانشگاه دولتی کابل بوده و مجرم دومی در ترور کارمندان دولتی نقش داشته است. در این خبرنامه آمده است که این دو نفر عضویت گروه داعش را دارند.
از سوی دیگر، دادگاه عالی عبدالکبار، خدابخش و اظهارالدین، مجرمان تروریستی را نظر به شدت جرمشان بین دو تا شانزده سال حبس محکوم به مجازات کرده است.
گفتنی است که چهار تن از عاملان حمله بر دانشگاه دولتی کابل از سوی نیروهای امنیت ملی کشور بازداشت شدهاند. معاون نخست ریاست جمهوری مدعی است که این حمله از سوی هستۀ مشترک گروه داعش و شبکۀ حقانی در کابل انجام شده است.
در این حمله بیش از بیست دانشجوی دانشگاه دولتی کابل کشته شده و دستکم سی تن دیگر زخم برداشتهاند. هیچ گروهی تاکنون به گونۀ رسمی مسوولیت این رویداد تروریستی را بر عهده نگرفته بود.