وزارت فواید عامه

ده‌ها مأمور ترازوهای بلندتناژ وزارت فواید عامه از وظایف‌شان برکنار شدند

neshananews

06 April 2021

وزارت فواید عامه اعلام کرده است که ده‌ها مأمور ترازوهای بلندتناژ این وزارت به اتهام اخاذی و تغییرات در تشکیل وزارت از وظایف‌شان برکنار شده‌اند.

وزارت فواید عامه امروز (سه‌شنبه، هفدهم حمل) با نشر خبرنامه‌یی می‌نویسد که نجیب‌الله یمین، وزیر فواید عامه پس از دریافت شکایت‌های مستند از سوی راننده‌گان و اتحادیۀ شرکت‌های ترانسپورتی شماری از کارمندان ترازوهای بلندتناژ را برکنار کرده است.

این وزارت در مورد شمار کارمندان برکنار شده جزییاتی ارایه نکرده است، اما می‌افزاید که اسناد و مدارکی که علیه این افراد وجود داشته، به نهادهای عدلی و قضایی کشور فرستاده شده است.

در خبرنامۀ این وزارت همچنان آمده که افزون بر این متهمان، شمار دیگری از کارمندان ترازوهای بلندتناژ به دلیل تغییرات در تشکیل وزارت و تغییر در لایحۀ وظایف‌شان برکنار شده‌اند. وزارت فواید عامه اما شمار این افراد را نیز مشخص نساخته است. بر اساس خبرنامۀ این وزارت، افراد متخصص و متعهد به جای این افراد گماشته خواهند شد.

گفتنی است که تغییرات در تشکیل وزارت فواید عامه از اواخر سال گذشتۀ خورشیدی با روی کار آمدن وزیر جدید، روی دست گرفته شده است. گزارش شده است که صدها کارمند کنار گذاشته شدۀ این وزارت در حالت بی‌سرنوشتی قرار دارند.