مذاکرات بین الافغانی

رویترز: هیأت‌های مذاکراتی دولت افغانستان و طالبان روی کارشیوۀ گفت‌وگوهای صلح توافق کردند

neshananews

06 October 2020

خبرگزاری رویترز به نقل از سه منبع معتبر در قطر گزارش می‌دهد که هیأت‌های مذاکراتی دولت افغانستان و گروه طالبان روی موارد اختلافی در کارشیوۀ مذاکرات مستقیم صلح به توافق رسیده‌اند.

به نقل از این خبرگزاری، کارشیوۀ مذاکرات مستقیم صلح شامل 20 مورد می‌شود که هیأت‌های مذاکراتی دولت افغانستان و گروه طالبان در گفت‌وگوهای آینده روی آن بحث خواهند کرد. بر اساس این گزارشی که به نقل از سه منبع در هیأت‌های مذاکراتی دولت افغانستان و گروه طالبان نوشته شده است، این کارشیوه به کمک زلمی خلیل‌زاد، نمایندۀ ویژۀ ایالات متحدۀ امریکا در امور صلح افغانستان نهایی شده است.

منابع می‌افزایند که تا دیروز (دوشنبه، چهاردهم میزان) هیأت‌های مذاکراتی تنها روی نوزده مورد در کارشیوۀ مذاکرات توافق کرده بودند و روی یک مورد اختلاف داشتند. روی این مورد اختلافی ظهر امروز توافق صورت گرفته است.

هیأت‌های مذاکراتی دولت افغانستان و گروه طالبان در جریان 23 روز گذشته روی کارشیوۀ مذاکرات رأی‌زنی می‌کردند. کندی در توافق روی این کارشیوه پای نمایندۀ ویژۀ امریکا در امور صلح افغانستان و محمد اشرف غنی، رییس جمهور کشور را به قطر کشاند.

آقای خلیل‌زاد شام دیروز در دیدار با آقای غنی در قطر گفته است که امریکا برای برقراری یک آتش‌بس در افغانستان روی طرف‌های مذاکره‌کننده فشار وارد خواهد کرد.