بند پاشدان هرات

سه محافظ «بند پاشدان» در حملۀ طالبان در هرات کشته شدند

neshananews

16 March 2021

ادارۀ ملی تنظیم امور آب تأیید می‌کند که سه محافظ «بند پاشدان» در حملۀ جنگ‌جویان گروه طالبان در ولایت هرات جان باخته‌اند.

نظام اخپلواک، سخنگوی ادارۀ تنظیم امور آب می‌گوید که این حمله حوالی ساعت 03:00 بامداد امروز (سه‌شنبه، 26 حوت) بالای بند پاشدان در مربوطات ولسوالی کرخ ولایت هرات رخ داده است.

آقای اخپلواک می‌افزاید که در نتیجۀ این حملۀ طالبان سه محافظ این بند آب‌گردان کشته شده‌اند و یک تن دیگر آنان زخم برداشته است. سخنگوی ادارۀ تنظیم امور آب خاطرنشان می‌سازد که چهار محافظ امنیتی دیگر این بند پس از این حمله ناپدید شده‌اند.

گروه طالبان اما تاکنون در این باره اظهار نظری نکرده است.

بند پاشدان در ولسوالی کرخ ولایت هرات یکی از مهم‌ترین بند‌های آب‌گردان در غرب کشور به شمار می‌رود. در جریان سال روان خورشیدی دست‌کم در سه مورد طالبان بر محافظان این بند حمله کرده‌اند. بیش از ده سرباز محافظت عامه در پی این حمله‌ها جان باخته‌اند.