غنی

غنی: نهادهای ملکی و نظامی کشور در روند صلح حفظ می‌شود

neshananews

14 February 2021

محمد اشرف غنی، رییس‌جمهور کشور می‌گوید که فرصت تأمین صلح در کشور فراهم شده است و نهادهای ملکی و نظامی در این روند حفظ خواهند شد.

آقای غنی امروز (یک‌شنبه، 26 دلو) به مناسبت سی‌ودومین سالروز خروج نیروهای شوروی از افغانستان در یک پیام ویدیویی می‌گوید که روند جاری صلح کشور به نتیجه خواهد رسید.

آقای غنی می‌افزاید که هرچند شماری از افراد به این باورند که افغانستان به صلح نخواهد رسید، اما شهروندان با یک‌پارچه‌گی این باور را نادرست ثابت خواهند کرد.

رییس‌جمهور خاطرنشان می‌سازد که شهروندان کشور صلحی را توقع دارند که همۀ اقشار به شمول زنان و کودکان از آن مستفید شود. او با اشاره به خروج نیروهای اتحاد جماهیر شوروی از کشور اظهار می‌دارد که خروج غیرمسوولانۀ این نیروها سبب شد نهادهای ملکی و نظامی افغانستان از هم بپاشند.

رییس‌جمهور تأکید می‌ورزد که در روند جاری صلح اما این نهادها باقی خواهند ماند و از تکرار فاجعۀ پس از خروج نیروهای شوروی در کشور جلوگیری خواهد شد. گفتنی است که 32 سال پس از خروج نیروهای شوروی از افغانستان، هنوزهم جنگ در کشور ادامه دارد و روند جاری صلح نیز پیشرفت مطلوبی را به همراه ندارد.