ولسوالی پشت رود

فرمانده پولیس ولسوالی پشت‌رود فراه کشته شد

neshananews

08 November 2020

مسوولان امنیتی در ولایت فراه می‌گویند که در پی حملۀ طالبان بر ساختمان فرماندهی پولیس ولسوالی پشت‌رود این ولایت، سه نیروی امنیتی به شمول فرمانده پولیس این ولسوالی جان باخته‌اند.

غلام سخی غفوری، فرمانده پولیس ولایت فراه در صحبت با خبرگزاری نشانه می‌گوید که این رویداد نیمه‌های شب گذشته (شنبه، هفدهم عقرب) در مرکز ولسوالی پشت‌رود به وقوع پیوسته است. آقای غفوری می‌افزاید که این رویداد در حالی رخ داده است که شماری از سربازان پولیس در تبانی با جنگ‌جویان گروه طالبان راه ورود این گروه به فرماندهی پولیس پشت‌رود را باز کرده بودند.

فرمانده پولیس ولایت فراه تأکید می‌کند که پس از این رویداد دست‌کم شش سرباز فرماندهی پولیس این ولسوالی با طالبان یک‌جا شده‌اند. تاکنون جزییات بیشتری از این رویداد در دست نیست، اما برخی از منابع محلی ادعا می‌کنند که در این نبرد شش تن از نیروهای امنیتی به شمول فرمانده پولیس پشت رود جان باخته‌اند.

مسوولان امنیتی در ولایت فراه اما می‌گویند که نیروهای تازه‌ نفس پولیس برای بررسی و نبرد با طالبان به این ولسوالی اعزام شده‌اند.

طالبان تاکنون در این مورد اظهار نظری نکرده‌اند.

فراه از ولایت‌های ناامن در غرب کشور است. گروه‌های وابسته به طالبان در این ولسوالی حضور گسترده دارند.