نیروهای هوایی اترش

نیروهای هوایی ارتش یک گردهمایی بزرگ طالبان را در ولایت سرپل هدف قرار دادند

neshananews

17 August 2020

مسوولان امنیتی در ولایت سرپُل می‌گویند که یک گردهمایی بزرگ جنگ‌جویان طالبان در ولسوالی صیاد این ولایت آماج حملۀ هوایی ارتش قرار گرفته است. در این حملۀ هوایی چهار جنگ‌جوی طالبان کشته شده و هفت تن دیگر آنان زخمی شده‌اند.

نور آغا فیضی، سخنگوی فرماندهی پولیس ولایت سرپُل در صحبت با خبرگزاری نشانه می‌گوید که نیروهای هوایی ارتش عصر دیروز (یک‌شنبه، 26 اسد) بر یک گردهمایی بزرگ گروه طالبان در روستای «بازارباشی» در ولسوالی صیاد انداخت کردند. آقای فیضی می‌افزاید که در نتیجۀ این حملۀ هوایی ارتش، چهار جنگ‌جوی طالبان کشته شده و هفت تن دیگر آنان زخمی شده‌اند.

سخنگوی فرماندهی پولیس ولایت سرپُل اضافه می‌کند که جنگ‌جویان طالبان با تشکیل این گردهمایی قصد حمله بر پاسگاه‌های نیروهای امنیتی و دفاعی مستقر در ولسوالی صیاد را داشتند. آقای فیضی خاطرنشان می‌سازد که نیروهای هوایی ارتش پیش از حملۀ طالبان، گردهمایی آنان را مورد هدف قرار دادند و در این رویداد به افراد ملکی و نیروهای امنیتی آسیبی وارد نشده است.

این در حالی است که شماری از باشنده‌گان ولایت سرپُل می‌گویند که در چند ماه پسین مسیر شاهراه جوزجان – سرپُل نسبت به گذشته ناامن شده است. به گفتۀ آنان، جنگ‌جویان گروه طالبان در مسیر این شاهراه، ماین و مواد انفجاری را جاسازی می‌کنند. سخنگوی فرماندهی پولیس ولایت سرپل اما اطمینان می‌دهد که ناامنی شاهراه سرپل – جوزجان مقطعی بوده و این مشکل اکنون برطرف شده است.