وزارت تحصیلات عالی: دانشگاهها پس از پایان قرنطینه صنفهای تقویتی برگزار میکنند
وزارت تحصیلات عالی کشور اعلام کرده است که دانشگاههای دولتی و خصوصی پس از ختم قرنطینه مکلف به برگزاری صنفهای تقویتی برای دانشجویان هستند. بر اساس این اعلام، دانشگاههایی که درحال حاضر تدریس را به گونۀ «آنلاین» آغاز کردهاند، پس از پایان قرنطینه صنفهای تقویتی و حضوری را بین دو تا دونیم ماه برای تقویت دانشآموزان برگزار خواهند کرد.
سید فرهاد شهیدزاده، معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی امروز (یکشنبه، ۲۵ جوزا) در نشستی با رییس اتحادیۀ دانشگاهها و موسسههای تحصیلات عالی خصوصی و جمعی از مسوولان نهادهای تحصیلی این مطلب را بیان کرده است. در خبرنامۀ این وزارت آمده است که آقای شیهدزاده با اشاره به انتقال دانش به دانشجویان با استفاده از تکنالوژی، تأکید کرده است که دورۀ آموزشی سمستروار دانشجویان میتواند با یک دورۀ تقویتی آموزش حضوری چند هفتهیی تکمیل شود. به سخن او دانشگاهها مکلفاند برای تقویت دانشجویان در ختم قرنطینه بین هشت تا ده هفته صنفهای حضوری برگزار کنند.
آقای شهیدزاده همچنان از مسوولان دانشگاههای خصوصی و ریاست اتحادیۀ دانشگاهها میخواهد که راهکارشان را در رابطه به تخفیف در فیس دانشجویان به وزارت تحصیلات عالی ارایه کنند. این درحالی است که تاکنون مشخص نیست که دانشگاههای خصوصی چه تخفیفی را برای دانشجویان در جریان قرنطینه درنظر گرفتهاند.
در خبرنامۀ وزارت تحصیلات عالی آمده: «قرار است در نشست بعدی این وزارت که روز پنجشنبۀ آینده برگزار میشود، روی طرح مشترک آغاز و ختم سمسترهای تحصیلی در سال جاری و سایر برنامهها در خصوص نهادهای تحصیلات عالی خصوصی تصامیم لازم را اتخاذ و به منصه اجرا گذاشته شود.»
گفتنی است که با شیوع ویروس کرونا، شماری از دانشگاههای کشور درسهای سمستر بهاری سال جاری را به گونۀ آنلاین آغاز کردهاند. دانشگاههای خصوصی از دانشجویان میخواهند که فیس سمستروار را بدون هیچ تخفیفی پرداخت کنند. دانشجویان اما از کیفیت پایین درسهای آنلاین، ضعیف بودن انترنت و نبود برق دوامدار در کشور شکایت دارند.