
وزارت داخله: در چند هفتۀ اخیر ۲۰ تن در پیوند به ماینگذاری در کابل بازداشت شدهاند
وزارت امور داخله از بازداشت 20 نفر در پیوند به کارگذاری مواد انفجاری در کابل خبر میدهد. مسوولان این وزارت میگویند که این افراد تنها در چند هفتۀ گذشته به این جرم بازداشت شدهاند.
طارق آرین، سخنگوی وزارت امور داخله امروز (شنبه، ۳۱ جوزا) در تویتی نوشته است که طی چند هفتۀ اخیر بیش از ۲۰ تن در کابل در پیوند به ماینگذاریها بازداشت و نزدیک به ۱۵ حلقه ماین خنثا شده است. آقای آرین همچنان نوشته است: «شب گذشته نیز در مربوطات حوزۀ نهم کابل، سه حلقه ماین کنار جادهیی که از طرف تروریستان جاسازی شده بود، توسط قوتهای مشترک امنیتی خنثا شده است.»
این در حالی است که اخیراً انفجارهای ناشی از ماینهای تعبیه شده و مقناطیسی در شهر کابل افزایش یافته است. در تازهترین مورد، روز گذشته در نتیجۀ انفجار ماین مقناطیسی کارگذاری شده در موتر نوع لندکروزر در ولسوالی پغمان ولایت کابل؛ همسر و یک دختر اسدالله ولوالجی از شاعران و نویسندهگان سرشناس کشور جان باخت. در این انفجار شش تن دیگر به شمول چهار عضو خانوادۀ اسدالله ولوالجی زخمی شدهاند.