
ویروس کرونا؛ در 24 ساعت گذشته 13 نفر جان باخته و 177 مورد مثبت ثبت شده است
وزارت صحت عامه اعلام کرده است که در 24 ساعت گذشته 13 بیمار مبتلا به ویروس کرونا در کشور جان باخته و 177 مورد مثبت این ویروس در 12 ولایت کشور ثبت شده است.
وزارت صحت عامه امروز (چهارشنبه، نوزدهم قوس) اعلام کرده است که پنج نفر در کابل، سه – سه نفر در خوست و ننگرهار و دو نفر در ولایت بلخ بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختهاند.
همچنان در یک شبانهروز گذشته دو هزار و 247 نمونۀ مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در آزمایشگاههای طبی کشور بررسی شدهاند. در این میان، 177 مورد مثبت ویروس کرونا در 13 ولایت کشور شناسایی شده است.
بر اساس آمار وزارت صحت عامه، 66 مورد در کابل، 33 مورد در بلخ، 23 مورد در تخار، دوازده مورد در قندهار، ده – ده مورد در میدانوردک و زابل، هفت مورد در خوست، پنج مورد در ننگرهار، چهار مورد در کنر، سه مورد در ارزگان و دو – دو مورد در ولایتهای سرپل و لغمان ثبت شده است.
به این ترتیب، شمار مجموعی مبتلایان ویروس کرونا در کشور به 48 هزار و 540 تن افزایش یافته است. از این میان 38 هزار و 150 تن دوباره صحتیاب شده و یکهزار و 921 تن دیگر در نتیجۀ ابتلا به این ویروس، جان باختهاند.