طالبان

پایان آتش‌بس سه روزه؛ درگیری‌ها میان ارتش و طالبان در هلمند از سرگرفته شد

neshananews

16 May 2021

قول اردوی 215 میوند اعلام کرده که پس از پایان آتش‌بس سه روزه در جریان عید فطر، عملیات‌های تصفیه‌یی ارتش در ولایت هلمند از سر گرفته شده است.

این قول اردو بامداد امروز (یک‌شنبه، 26 ثور) با نشر خبرنامه‌یی می‌نویسد که عملیات‌های تعرضی، تصفیه‌یی و ضد تروریسم این قول اردو در هلمند از سر گرفته شده است.

در خبرنامۀ این قول اردو همچنان آمده که این عملیات‌های نظامی در مربوطات ولسوالی‌های ناوه، نهرالسراج و حومه‌های شهر لشگرگاه، مرکز ولایت هلمند به گونۀ همزمان آغاز شده است. قول اردوی 215 میوند اطمینان می‌دهد که این مناطق به زودی از وجود جنگ‌جویان طالبان پاک‌سازی خواهند شد.

این در حالی است که پس از پایان آتش‌بس سه روزه در جریان عید فطر، گروه طالبان از آغاز حمله‌های خود بر نیروهای ارتش ملی سخن گفته‌اند. این گروه اما خاطرنشان می‌سازد که از تشدید بی‌رویۀ درگیری‌ها پیش‌گیری خواهند کرد.

درگیری‌ها میان نیروهای ارتش ملی و جنگ‌جویان گروه طالبان در حالی دوباره آغاز شده است که در سه روز عید فطر این درگیری‌ها متوقف بودند. انتظار می‌رفت این آتش‌بس برای مدتی ادامه یابد. وزارت خارجۀ امریکا، ارگ ریاست جمهوری و شماری از سازمان‌های بین‌المللی خواستار ادامۀ این آتش‌بس بودند. طالبان اما به این خواست‌ها پاسخ مثبت ارایه نکردند.