dexter-knife-blood-murder

یک زن شوهردار پس از تجاوز جنسی طالبان در فاریاب به قتل رسید

rustamkarimi

30 May 2020

مسوولان امنیتی ولایت فاریاب می‌گویند که یک زن شوهردار در ولسوالی گرزیوان این ولایت پس از این که مورد تجاوز جنسی قرار گرفته بود، از سوی شوهر و اقاربش به قتل رسیده است. به گفتۀ آنان، یک فرمانده گروه طالبان بر این زن تجاوز جنسی کرده بود.

محمدکریم یورش، سخنگوی پولیس فاریاب امروز (شنبه، دهم جوزا) در صحبت با خبرگزاری نشانه می‌گوید: «این زن پس از آن به قتل رسیده است که مورد تجاوز جنسی یک فرمانده طالبان قرار گرفته بود.» آقای یورش می‌افزاید که این زن را شوهرش و اقارب او در ولسوالی گرزیوان فاریاب به قتل رسانده‌اند.

این درحالی است که ولسوالی گرزیوان زیر حاکمیت گروه طالبان قرار دارد و آن چنانی که باشنده‌گان محل می‌گویند، گروه طالبان دو نفر را در پیوند به قتل این خانم بازداشت کرده‌اند. منابع امنیتی همچنان می‌گویند که فرمانده طالبان که بر این خانم شوهردار تجاوز جنسی کرده بود، از ساحه فرار کرده است.