سرچل

ادعای لت‌وکوب از سوی معاون اجتماعی والی سرپل؛ کارمندان شهرداری دست به اعتصاب کاری زدند

شماری از کارمندان شهرداری سرپل به دلیل لت‌وکوب و اهانت از سوی یکی از مسوولان بلندپایۀ مقام ولایت سرپل دست به اعتراض کاری زدند. این کارمندان شهرداری می‌گویند که صلاح‌الدین چریک، معاون اجتماعی مقام ولایت سرپل آنان را در جریان توزیع نان برای نیازمندان لت‌وکوب و اهانت کرده است.

سید فتاح سادات، انجینیر ساختمانی شهرداری سرپل امروز (سه‌شنبه، 30 ثور) به خبرگزاری نشانه می‌گوید: «ما از طرف شهرداری در بخش توزیع نان موظف به نظارت هستیم و هنگامی که یکی از خبازی‌ها را نظارت می‌کردیم و از مردم شناسنامه می‌خواستیم، صلاح‌الدین چریک، معاون امور اجتماعی مقام ولایت ما را دشنام داد و لت‌وکوب کرد.» آقای سادات می‌افزاید که شماری از باشنده‌گان سرپل بدون داشتن شناسنامه برای گرفتن نان خشک در صف خبازی ایستاده بودند و طبق اصول کاری، باید تنها برای کسانی نان توزیع شود که شناسنامه داشته باشند. او اما توضیح نمی‌دهد که معاون اجتماعی سرپل به چه دلیلی او را لت‌وکوب کرده است.

در کنار شماری از کارمندان شهرداری که لت‌وکوب شده‌اند، برخی از همکاران‌شان نیز برای دفاع از حقوق آنان دست به اعتصاب کاری زده‌اند. نعمت‌الله، کارمند دیگر شهرداری سرپل است که عضویت نظارت از توزیع نان خشک را دارد. او می‌گوید: «در یک هفتۀ اخیر معاون کار و امور اجتماعی مقام ولایت سرپل سه کارمند شهرداری را به حوزه‌ها معرفی کرده است.» نعمت الله می‌افزاید، اگر جرمی در کار است باید نخست از شهردار شهر سرپل پرسیده شود و سپس با کارمندان شهرداری برخورد صورت گیرد.

این اعتصاب‌کننده‌گان خواهان پی‌گیری این موضوع از سوی نهادهای عدلی و قضایی هستند. به باور آنان، معاون اجتماعی مقام ولایت سرپل با کارمندان شهرداری برخورد قومی می‌کند.

صلاح‌الدین چریک، معاون امور اجتماعی مقام سرپل اما اقدام به لت‌وکوب کارمندان شهرداری این ولایت را رد می‌کند و شهردار سرپل را به اتهام فساد مالی متهم می‌کند. او در صحبت با خبرگزاری نشانه می‌گوید: «شماری از نانوایی‌های خیالی در شهر سرپل وجود دارند که توسط شهردار به ثبت رسیده و به خاطر همین موضوع برخی از کارمندان شهرداری را به حوزه‌های مربوطه معرفی کرده‌ام.» آقای چریک می‌افزاید که در جریان توزیع نان در مواردی یک شخص با داشتن بین دو تا سه‌صد کارت مراجعه می‌کند و در این رابطه اسناد نیز در دست دارد. به گفتۀ او، شماری از بزرگان قومی می‌خواهند با چشم‌پوشی از قانون، روی تخلف‌های این کارمندان شهرداری پرده بگذارند.

با این حال، مسوولان شهرداری سرپل از حل زودهنگام این موضوع خبر می‌دهند. حاجی عنایت، معاون شهرداری سرپل می‌گوید: «مشکل پیش‌آمده میان معاون امور اجتماعی و کارمندان شهرداری ولایت سرپل به مقام ولایت ارجاع شده است و نگرانی وجود ندارد.»

این درحالی است که مسوولان محلی ولایت سرپل 5 هزار 899 خانواده را در این ولایت نیازمند تشخیص داده‌اند و این خانواده‌ها همه‌روزه از سوی 53 نانوایی نان خشک دریافت می‌کنند. توزیع نان خشک طبق برنامۀ دولت برای مبارزه با گرسنه‌گی در جریان پاندمی کرونا طرح‌ریزی شده است.